€750.000 σε μετρητά

undefined

Διασκέδαση σε διάσημα παιχνίδια!

21+. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

€750.000 σε μετρητά

Ο Σεπτέμβρης θέλει διασκέδαση και η Pragmatic φροντίζει να εκτοξεύσει κι άλλο το παιχνίδι στα πιο αγαπημένα φρουτάκια, με τουρνουά που μοιράζουν συνολικά €750.000 σε μετρητά!

Δηλώνεις συμμετοχή, συλλέγεις πόντους από το παιχνίδι στα επιλεγμένα φρουτάκια και η κατάταξή σου εξαρτάται από τον πολλαπλασιαστή νίκης κι όχι από το ποσό πονταρίσματος. Κάθε τουρνουά χαρίζει €50.000 μετρητά συνολικά, με €10.000 να δίνονται στον πρώτο νικητή.

Έτοιμος για παιχνίδι; Κάθε μέρα του τριημέρου, από την Παρασκευή έως την Κυριακή, σε περιμένει ένα νέο τουρνουά σε θεματικά φρουτάκια.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ:

 1. ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ μέσα από τη σελίδα των παιχνιδιών που συμμετέχουν στο εκάστοτε τουρνουά.
 2. ΣΥΛΛΕΓΕΙΣ πόντους όσο παίζεις στα φρουτάκια του τουρνουά. Η θέση του στην κατάταξη εξαρτάται από τον πολλαπλασιαστή νίκης.
 3. ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ €10.000 αν τερματίσεις στην πρώτη θέση του τουρνουά της ημέρας, το οποίο δίνει συνολικά €50.000.

Λεπτομέρειες Προσφοράς:

Το κάθε τουρνουά πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα από την Παρασκευή έως την Κυριακή. Κάθε τουρνουά είναι ημερήσιο.
Ημερομηνία: Η προσφορά ολοκληρώνεται στις 01.10.2023
Είδος: Τουρνουά
Παιχνίδια: Επιλεγμένα παιχνίδια της Pragmatic Play
Έπαθλα: Μετρητών

Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι Pragmatic Play που εδρεύει στo Γιβραλτάρ. Η προσφορά είναι κοινή και αφορά όλους τους συμμετέχοντες του Δικτύου της Pragmatic Play.

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής

 1. Η προσφορά θα τρέχει από την 01/09/2023 στις 01:01 και κάθε Παρασκευή με Κυριακή μέχρι την Κυριακή 01/10/2023 στις 00:59 ώρα Ελλάδας ( 3 ημερήσια τουρνουά - συνολικά 15) ("Προωθητική Περίοδος").
 2. Αυτή η προσφορά δεν διατίθεται σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
 3. Οι παίκτες θα πρέπει:
  1. Να είναι άνω των 21 ετών.
  2. Να είναι κάτοικοι Ελλάδας.
  3. Να είναι εγγεγραμμένοι παίκτες.
  4. Να έχουν ανοιχτό παικτικό λογαριασμό.
  5. Nα είναι παλιοί ή νέοι παίκτες. Δηλαδή να έχουν κάνει τουλάχιστον μια κατάθεση μέχρι και την ημέρα της προωθητικής περιόδου.
  6. να βλέπουν την προσφορά στην αντίστοιχη ενότητα του λογαριασμού τους κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου.
 4. Αν ένας παίκτης έχει κλειστό το προϊόν του Καζίνο στον λογαριασμό του, κατά την έναρξη της προσφοράς, δεν μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά.

Μηχανισμός

 1. Οι παίκτες θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από τα συμμετέχοντα παιχνίδια της προσφοράς, όπως αυτά ορίζονται παρακάτω.
 2. Οι παίκτες θα πρέπει να τοποθετήσουν πονταρίσματα με πραγματικά χρήματα στα συμμετέχοντα παιχνίδια της προσφοράς κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου.
 3. Το συνολικό χρηματικό έπαθλο της προσφοράς ανέρχεται στις επτακόσιες πενήντα χιλιάδες Ευρώ (€750.000).
 4. Το ημερήσιο χρηματικό έπαθλο θα ανέρχεται στις πενήντα χιλιάδες Ευρώ (€50.000).
 5. To ελάχιστο απαιτούμενο ποντάρισμα είναι τα €0.50.
 6. Οι Έγκυροι Παίκτες που θα ποντάρουν λιγότερο από το ελάχιστο απαιτούμενο ποντάρισμα στα επιλεγμένα παιχνίδια δεν θα μπορούν να λάβουν την προσφορά.
 7. Κάθε τριήμερο θα περιλαμβάνει ένα θέμα βάσει των παιχνιδιών που συμμετέχουν:
  • 01/09-03/09 Big Bass Weekend συμμετέχοντα παιχνίδια: Bigger Bass Bonanza, Big Bass Bonanza Keeping it Reel, Big Bass Amazon Xtreme.
  • 08/09-10/09 Dog House Weekend συμμετέχοντα παιχνίδια: The Dog House Multihold, The Dog House, The Dog House Megaways.
  • 15/09-17/09 Megaways Weekend συμμετέχοντα παιχνίδια: Muertos Multiplier Megaways, Wild Wild Riches Megaways, Great Rhino Megaways.
  • 22/09-24/09 Sweet Weekend συμμετέχοντα παιχνίδια: Sweet Powernudge, Sweet Bonanza, Sugar Rush.
  • 29/09-01/10 Gods Weekend συμμετέχοντα παιχνίδια: Zeus vs Hades: Gods of War, Wisdom of Athena, Gates of Olympus.
  • Οι Έγκυροι παίκτες, θα λαμβάνουν πόντους εάν τοποθετήσουν Έγκυρα στοιχήματα και ο πολλαπλασιαστής κέρδους (ο πολλαπλασιαστής κέρδους υπολογίζεται ως το συνολικό κέρδος διαιρούμενο με το συνολικό στοίχημα για κάθε γύρο) είναι ίσος με ή μεγαλύτερος από τις τιμές του πολλαπλασιαστή κέρδους στον πιο κάτω πίνακα (για παράδειγμα, ένας παίκτης ποντάρει €2 σε οποιοδήποτε από τα παιχνίδια που συμμετέχουν και κερδίζει €200, σε αυτό το παράδειγμα ο πολλαπλασιαστής κέρδους του εγκεκριμένου στοιχήματος είναι 100 (200/2= 100 και ο παίκτης θα λάβει 500 πόντους).
  • Για να κερδίσει πόντους για το τουρνουά ο Έγκυρος παίκτης θα πρέπει παίζει στα επιλεγμένα παιχνίδια του εκάστοτε τριημέρου. Για κάθε νίκη του θα παίρνει πόντους σύμφωνα με το πολλαπλασιαστή (μεγαλύτερος ή ίσος ) που είχε σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:
   10 πόντους για x5 κέρδη
   50 πόντους για x15 κέρδη
   100 πόντους για x30 κέρδη
   200 πόντους για x45 κέρδη
   500 πόντους για x60 κέρδη
 8. Εάν ένας Έγκυρος Παίκτης τοποθετήσει ένα Έγκυρο Ποντάρισμα, ο παίκτης αυτός θα κερδίσει πόντους και θα εισαχθεί σε διαγωνισμό βαθμολογικού πίνακα με στόχο να κερδίσει ένα από τα έπαθλα, όπως ορίζονται στον παρακάτω πίνακα.
 9. Κατάταξη Έπαθλο
  1 € 10.000
  2-3 € 5.000
  4-5 € 1.000
  6 - 10 € 500
  11 - 30 € 100
  31 - 100 € 50
  101 - 200 € 20
  201 - 2000 € 10

  (Πίνακας Επάθλων)

 10. Ο πίνακας κατάταξης είναι ενσωματωμένος στα παιχνίδια που συμμετέχουν και ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο.
 11. Όλα τα έπαθλα πιστώνονται σε μετρητά και δεν έχουν περιορισμούς πονταρίσματος.
 12. Σε περίπτωση που δύο (2) ή περισσότεροι παίκτες ολοκληρώσουν ένα Τουρνουά Ισχυρός Σεπτέμβρης με τον ίδιο αριθμό πόντων και κατέχοντας την ίδια θέση στον πίνακα κατάταξης, ο παίκτης που έχει επιτύχει πρώτος το σκορ θα λαμβάνει το υψηλότερο έπαθλο.
 13. Οι νικητές θα είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τυχόν σχετιζόμενους φόρους, προκειμένου να διεκδικήσουν νόμιμα το έπαθλο. Ο πάροχος δεν φέρει ευθύνη για οποιεσδήποτε νίκες/ήττες ως αποτέλεσμα του επάθλου που νίκησαν οι παίκτες.

Γενικά:

 1. Σε περίπτωση που η εταιρία θεωρήσει ότι ένας νικητής έχει προβεί σε παράνομες ή καταχρηστικές ενέργειες, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από την προσφορά ή/και να αναστείλει το λογαριασμό του εν λόγω παίκτη ή/και να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
 2. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 3. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί το έπαθλο σε οποιονδήποτε παίκτη, αν πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος έχει καταχραστεί το σύστημα με οποιονδήποτε τρόπο.
 4. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κατόχους συγκεκριμένων λογαριασμών να πάρουν μέρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
 5. Η εταιρία είναι ο μοναδικός επιδιαιτητής του παρόντος παιχνιδιού και οι αποφάσεις της είναι τελικές και δεσμευτικές.
 6. Ισχύουν όλοι οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις.