Περισσότερες προσφορές εμφανίζονται μόνο σε συνδεδεμένους χρήστες.

Επιστροφή στοιχήματος*!

Μοναδικές προσφορές* κάθε μέρα!

* Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις Μάθε περισσότερα

Vistabet-Message-Boards-Newsletter-472x226_2

Επιστροφή στοιχήματος*

στο Μουντιάλ, αν σημειωθεί αυτογκόλ!

* Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις Μαθε περισσότερα

Προσφορά* στο Μουντιάλ!

Μοναδικές προσφορές* κάθε μέρα!

* Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις Μαθε περισσότερα

Μοναδικές προσφορές* κάθε μέρα!

Προσφορά-έκπληξη*, ποντάροντας στο Μουντιάλ!

* Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις. Μάθε περισσότερα

# KANONIKA_KAI_ME_TO_NOMO

Η VistaBet.gr λειτουργεί αδειοδοτημένα από την Sporting Odds Limited που είναι νόμιμα εγκατεστημένη και αδειοδοτημένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει ενταχθεί στη μεταβατική διάταξη της παραγράφου 12 του άρθρου 50 του ν.4002/2011 (Α180), έχει κάνει έναρξη εργασιών για υπηρεσίες παροχής τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου και λειτουργεί νόμιμα στην Ελληνική επικράτεια.

Oι παίκτες που δραστηριοποιούνται στην ιστοσελίδα VistaBet.gr, τα πιστωτικά ιδρύματα που πραγματοποιούν σχετικές πληρωμές και οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου (ISPs) που επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτήν το πράττουν νόμιμα και ΔΕΝ υπόκεινται στις κυρώσεις του νόμου 4002/2011 όπως ρυθμίστηκαν από την με αριθμό 23/3/23.10.2012 απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), σύμφωνα με την ανακοίνωσή της με αριθμό 24/4/05.11.2012.

Η Sporting Odds Limited είναι αδειοδοτημένη και ελέγχεται από την επιτροπή τυχερών παιγνίων του Ηνωμένου Βασιλείου (UK Gambling Commission).

Προσοχή: Τα τυχερά παίγνια εμπεριέχουν ρίσκο. Υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε κάποιο χρηματικό ποσό. Τα τυχερά παίγνια μπορεί να είναι εθιστικά.
Τα μέλη της ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι πάνω από 21 ετών.