Βασικές αρχές

Υπεύθυνο παιχνίδι

Πιστεύουμε στην παροχή ενός προστατευμένου περιβάλλοντος διασκέδασης

Το παιχνίδι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον οφείλει να είναι μια συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία για ενήλικους. Ενθαρρύνουμε πάντα τους πελάτες μας να κάνουν χρήση των υπηρεσιών μας μας με λογική, σύνεση, υπευθυνότητα και ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες.

Πρόληψη

Κανόνες εφαρμογής υπεύθυνου παιχνιδιού

Διασφαλίζουμε ότι το παιχνίδι παραμένει παιχνίδι.

Ακολουθώντας τους κανόνες που περιγράφουμε, θα είσαστε πάντα σε θέση να διασφαλίζετε το υπεύθυνο παιχνίδι και να διατηρείτε τον έλεγχο.

Επαγγελματική βοήθεια

Οργανισμοί παροχής βοήθειας

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, δεν είστε μόνος.

Υπάρχουν πολλοί οργανισμοί που προσφέρουν επαγγελματική βοήθεια. Εδώ θα βρείτε έναν κατάλογο αυτών.

Προστασία παίκτη και αυτοβοήθεια

Κάντε το τεστ της αλήθειας

Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε πάντα τον έλεγχο!

Ένα τεστ αυτοδιάγνωσης μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες να αναλογιστούν την πιθανή προσωπική τους κατάσταση και να αντιληφθούν προβληματικές συμπεριφορές.

# KANONIKA_KAI_ME_TO_NOMO

Η VistaBet.gr λειτουργεί αδειοδοτημένα από την Sporting Odds Limited που είναι νόμιμα εγκατεστημένη και αδειοδοτημένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει ενταχθεί στη μεταβατική διάταξη της παραγράφου 12 του άρθρου 50 του ν.4002/2011 (Α180), έχει κάνει έναρξη εργασιών για υπηρεσίες παροχής τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου και λειτουργεί νόμιμα στην Ελληνική επικράτεια.

Oι παίκτες που δραστηριοποιούνται στην ιστοσελίδα VistaBet.gr, τα πιστωτικά ιδρύματα που πραγματοποιούν σχετικές πληρωμές και οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου (ISPs) που επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτήν το πράττουν νόμιμα και ΔΕΝ υπόκεινται στις κυρώσεις του νόμου 4002/2011 όπως ρυθμίστηκαν από την με αριθμό 23/3/23.10.2012 απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), σύμφωνα με την ανακοίνωσή της με αριθμό 24/4/05.11.2012.

Η Sporting Odds Limited είναι αδειοδοτημένη και ελέγχεται από την επιτροπή τυχερών παιγνίων του Ηνωμένου Βασιλείου (UK Gambling Commission).

Προσοχή: Τα τυχερά παίγνια εμπεριέχουν ρίσκο. Υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε κάποιο χρηματικό ποσό. Τα τυχερά παίγνια μπορεί να είναι εθιστικά.
Τα μέλη της ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι πάνω από 21 ετών.