ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ασφάλεια λογαριασμού και Όροι & Προϋποθέσεις

Προστασία ανηλίκων

Η VistaBet δεν επιτρέπει τον στοιχηματισμό σε ανήλικους (άτομα κάτω των 21 ετών), πραγματοποιώντας ελέγχους ταυτότητας που απαιτούν την υποβολή αντιγράφων διάφορων εγγράφων. Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα την ευθύνη αποτροπής ανήλικων από τον στοιχηματισμό σε εμάς και για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή προστασία, αποζητούμε την εξίσου υπεύθυνη αντιμετώπιση από την πλευρά των γονέων.

Επιπρόσθετα στις διαδικασίες ασφαλείας που περιγράφονται παραπάνω, αναλογιστείτε το ενδεχόμενο χρήσης λογισμικού γονικού ελέγχου όπως το Cybersitter και το NetNanny που αποκλείουν την πρόσβαση σε άτομα κάτω των 21 ετών.

Αν γνωρίζετε κάποιον κάτω των 21 ετών που έχει δημιουργήσει λογαριασμό σε εμάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ.

Προστασία λογαριασμού

VistaBet πληροί τα κορυφαία πρότυπα ασφαλείας στο είδος της, με ένα σύστημα ασφαλείας πέντε επιπέδων, πολλαπλά firewalls και 256-bit SSL κρυπτογράφηση. Συστήματα έγκαιρης ειδοποιήσεις που αφορούν τα όρια σε ασυνήθιστα υψηλά πονταρίσματα και κέρδη, αποτρέπουν σε πρώιμο στάδιο τη χειραγώγηση και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες.

Ωστόσο, μπορείτε να μας βοηθήσετε να αυξήσουμε την ασφάλεια του λογαριασμού σας ακόμη περισσότερο:

  • Ρυθμίστε στον υπολογιστή τη λειτουργία αυτόματου κλειδώματος για να τον προστατέψετε από μη εξουσιοδοτημένη χρήση
  • Διατηρήστε τα στοιχεία σύνδεσής σας ασφαλή (αναγνωριστικό χρήστη, κωδικό πρόσβασης και τον συνδυασμό ερώτησης και απάντησης ασφαλείας)
  • Μην μοιράζεστε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας και τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας ή του τραπεζικού σας λογαριασμού
  • Μην αφήνετε τον υπολογιστή ή τη συσκευή σας χωρίς επιτήρηση όταν έχετε πραγματοποιήσει σύνδεση
  • Μην χρησιμοποιείτε την επιλογή «Αποθήκευση κωδικού πρόσβασης» όταν κάνετε σύνδεση
  • Δημιουργήστε ξεχωριστά προφίλ για κάθε χρήστη του υπολογιστή ή της συσκευής σας ώστε κανείς να μην έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας

Συχνή αλλαγή κωδικού πρόσβασης

Η συχνή αλλαγή του κωδικού πρόσβασής σας βοηθάει να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ασφαλή και προτείνουμε να πραγματοποιείτε αυτή την αλλαγή τουλάχιστον κάθε έξι μήνες. Αν δεν θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που αλλάξατε κωδικό πρόσβασης, παρακαλούμε αλλάξτε άμεσα τώρα.

Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας, πατήστε εδώ.

Όροι και Προϋποθέσεις

Μπορείτε να δείτε εδώ την πιο πρόσφατη εκδοχή των Όρων και Προϋποθέσεών μας, με τους οποίους έχετε συμφωνήσει.

Καταγγελίες και διαφορές

Αν θέλετε να υποβάλετε μία επίσημη καταγγελία, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σε αυτή την ενότητα και στους Όρους & Προϋποθέσεις μας.Τελευταία ενημέρωση σελίδας: August 2021